O meni

Sem certificirana psihoterapevtka transakcijsko analitične psihoterapije (CTA-P), učiteljica in supervizorka (PTSTA-P). Delam s klienti v individualnih, partnerskih ter skupinskih terapijah. Odnosi z ljudmi so mi zelo pomembni, preko le-teh pa vedno znova odkrivam in se učim o razsežnostih človeške narave. Raziskujem področje psihosomatike; stičišča telesa in psihe ter odnos do lastnega telesa.

2005                diplomirala na Fakulteti za šport
2010 – 2013    študij TA psihoterapije – IPTA
2013                EMDR 1. stopnje
2014 – 2015    program strokovnega izpopolnjevanja – IPSA
2016 – 2017    študij propedevtike na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani
2018                diploma TA psihoterapije v Londonu
2020               pridobila naziv učiteljice in supervizorke (PTSTA-P)

Od leta 2019 se dodatno izpopolnjujem na Inštitutu Erica Berna v Veliki Britaniji. Učim in superviziram študente transaksijske analize ter drugih psihoterapevtskih modalitet.

V letu 2012 in 2013 sem moderirala skupino Društva za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami – DAM v Kranju. Leta 2015 sem bila članica izvršnega odbora SLOVENTe – Slovenskega krovnega združenja za  transakcijsko analizo. V zadnjih letih pa sem sodelovala z OZARo – nacionalnim združenjem za kakovost življenja in ŠENTom – Slovenskim združenjem za duševno zdravje v Kranju.

Sem članica SLOVENTE (Slovenskega krovnega združenja za  transakcijsko analizo), ki deluje pod SKZP (Slovensko krovno zvezo za psihoterapijo) in okriljem EATE (Evropske zveze za transakcijsko analizo) ter sem članica SINTE (Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo). Od leta 2020 sem tudi polna članica ITAA (Svetovne organizacije za transakcijsko analizo).

TAnja22Fotografija: Mateja Roblek Strokovni nazivi:
– certificirana psihoterapevtka transakcijske analize (CTA-P),
– učiteljica in supervizorka (PTSTA-P),
– terapevtka EMDR – 1. stopnja,
– prof. športne vzgoje. V zasebni praksi delam s klienti od leta 2012.