O meni

Sem certificirana psihoterapevtka transakcijsko analitične psihoterapije (CTA-P), učiteljica in supervizorka (PTSTA-P). Delam s klienti v individualnih, partnerskih ter skupinskih terapijah. Odnosi z ljudmi so mi zelo pomembni, preko le-teh pa vedno znova odkrivam in se učim o razsežnostih človeške narave. Raziskujem področje psihosomatike; stičišča telesa in psihe ter odnos do lastnega telesa.

2005                diplomirala na Fakulteti za šport
2010 – 2013    študij TA psihoterapije – IPTA
2013                EMDR 1. stopnje
2014 – 2015    program strokovnega izpopolnjevanja – IPSA
2016 – 2017    študij propedevtike na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani
2018                diploma TA psihoterapije v Londonu
2020               pridobila naziv učiteljice in supervizorke (PTSTA-P)

Od leta 2019 se dodatno izpopolnjujem na Inštitutu Erica Berna v Veliki Britaniji. Prav tako učujem in superviziram študente tehnične pomoči in druge psihoterapevtske modalitete. Vodim več nadzornih skupin. Kot del svojega dela še posebej uživam v poučevanju in delu z mednarodnimi skupinami za Bernski inštitut (VB), usposabljanje Elan (VB), Proventus (CRO) in druge inštitute po Evropi. Vodim pripravljalno CTA pripravljalno skupino za našo nacionalno organizacijo SLOVENTA.

V letu 2012 in 2013 sem moderirala skupino Društva za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami – DAM v Kranju. Kasneje sem bila članica izvršnega odbora SLOVENTe – Slovenskega krovnega združenja za  transakcijsko analizo. Sodelovala sem tudi z OZARo – nacionalnim združenjem za kakovost življenja in ŠENTom – Slovenskim združenjem za duševno zdravje v Kranju.

Sem članica SLOVENTE (Slovenskega krovnega združenja za  transakcijsko analizo), ki deluje pod SKZP (Slovensko krovno zvezo za psihoterapijo) in okriljem EATE (Evropske zveze za transakcijsko analizo). Sem članica Izršnega in Strokovnega odora SLOVENT-e in slovenska delegatka v EATI ter članica Komunikacijskega komiteja EATE.

TAnja22Fotografija: Mateja Roblek Strokovni nazivi:
– certificirana psihoterapevtka transakcijske analize
(CTA-P),
– učiteljica in supervizorka (PTSTA-P),
– terapevtka EMDR – 1. stopnja,
– prof. športne vzgoje.V zasebni praksi delam s klienti od leta 2012.
TA uporabljam tudi pri svojem delu s
športniki/športnicami pri psihološki pripravi
na tekmovanja.